Office365

Office 365 is een op cloud gebaseerde dienst die wordt gehost door Microsoft. Met Office 365 heeft u vanaf elke locatie toegang tot e-mail, agenda’s, Office Web Apps, bestanden en web vergaderingen.

APVA kan als Partner van Microsoft de implementatie van Office 365 en de migratie ernaartoe voor u verzorgen. Vervolgens kunnen wij het beheer overnemen en ondersteuning bieden voor eindgebruikers.

Office 365 biedt vele voordelen die de productiviteit van uw organisatie verhogen. Het is een oplossing uit de cloud waardoor het uw eigen ICT ontlast.

Via een eenvoudig te gebruiken beheerconsole houden IT-beheerders controle over gebruikersaccounts, toegangsrechten en implementaties binnen de organisatie. Daarnaast biedt het uw medewerkers altijd, overal en op vrijwel ieder apparaat toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s.

U beschikt altijd over de laatste versie en Microsoft gegarandeerd een beschikbaarheid van 99,9% met financiële garantie. Office 365 neemt u af als een abonnement waarvoor u een bedrag per gebruiker per maand betaalt en een investering vooraf niet nodig is. Doordat Office 365 werkt met de software die uw gebruikers al kennen en gebruiken, zoals Word, Excel en Outlook kunt u er direct mee aan de slag?